23 september - Vanstreek Festival

23-09 Zin in een buitengewoon dagje in het groen?

Zondag 23 september tussen 11.00 en 16.00 is iedereen van harte welkom op het gratis en alcoholvrije Vanstreek Festival op Landgoed De Grote Beek. 

Doen in het groen

Onder het motto “DOEN IN HET GROEN” organiseert GGzE de tweede editie Vanstreek Festival. Een ‘buitengewoon’ evenement wat gericht is op activiteiten in de natuur en waarbij ontmoeten en beleven centraal staat. Onder andere dagbestedingsprojecten De Tuin, Hout, Boerderij de Haen en De Boekbinderij bieden deze dag vele smakelijke en vermakelijke activiteiten voor een breed publiek. Er zijn onder andere singer-songwriters, leuke activiteiten, ook voor de kinderen en 'a taste of special food'.

Wat te verwachten?

Tijdens het Vanstreek Festival kun je bloemschikken, over het kabouterpad, met de paardentram, dieren knuffelen, langs bij het krijtpaleis, tokkelen, 'Vanstreek' hapjes proeven, naar exposities in de Community kas, je laten schminken, ijsjes eten van Intelligentia ICE, zelf pizza's bakken, langs bij de imkers, manden vlechten, hutten bouwen en schilderen, genieten van muziek, groene excursies doen en luisteren naar Vanstreek ervaringsverhalen.

Prachtig landgoed

GGzE heeft haar prachtige landgoed al sinds jaren opgesteld voor publiek om er te wandelen of te fietsen. Het Vanstreek festival is weer zo’n moment om er van te genieten en tegelijk de integratie van mensen met een afstand tot de samenleving te helpen bevorderen. In samenwerking met een aantal organisaties wordt het evenement gedragen door cliënten en vrijwilligers van GGzE. Meewerken aan het festival is belangrijk voor cliënten. En voor hen is je bezoek een geweldige pluim op hun werk.