Groene Corridor X - Wie bedenkt de naam van het biertje?

Vol trots presenteren we je hierbij het Groene Coridor - biertje: een perfecte mix van volgens traditie gebrouwen tarwebier en 100% puur appelsap.

Groene Corridor X - Wie bedenkt de naam van het bier?
Vol trots presenteren we je hierbij het Groene Coridor - biertje: een perfecte mix van volgens traditie gebrouwen tarwebier en 100% puur appelsap.

De brouwerij
Bier brouwen. Dat is wat ze doen. Waar ze echt goed in zijn. Dat doen ze met liefde. Met aandacht. Met kennis van zaken. Maar ook met vers water uit hun eigen bron. Maar vooral met het meesterschap van hun jonge, ambitieuze brouwer. Die combineert de kennis en de smaak van nu met de bijna vier eeuwen kennis en ervaring die in de geschiedenis van de brouwerij zit. Dat is het DNA. Daarom heten ze Vandeoirsprong. Dat proef je. In al hun bieren.

Weizen bier
Een prachtig tarwebier door de brouwer volgens de typische Duitse regels en traditie gebrouwen. Licht, goed doordrinkbaar bier met precies de goede fruit tinten. Vol en romig van smaak. Proeven is geloven.

Het appelsap
De Philips Fruittuin is opgericht door Anton Philips als werkverschaffingsproject. Het is een boomgaard van 12 hectare met appel-, peren- en pruimenbomen. Ze telen het fruit met respect voor de natuur. Nuttige insecten bestrijden de schadelijke. Het appelsap dat is toegevoegd is 100% puur appelsap

De Groene Corridor
Waar stad en platteland elkaar ontmoeten. Even tot rust komen in de natuur, genieten van de heerlijkste streekproducten én je verwonderen over het nieuwste design. Dat alles beleef je aan de Groene Corridor. Een aantrekkelijke groene verbinding tussen hartje Eindhoven, de historische markt in Oirschot en Nationaal Landschap Het Groene Woud. De Groene Corridor brengt stad en platteland bij elkaar en laat je het beste van twee werelden beleven.

Wie bedenkt de naam voor ons nieuwe biertje?
Het bier van de Groene Corridor heeft momenteel nog geen naam. Er wordt een naamwedstrijd uitgeschreven om een pakkende naam te vinden voor het biertje. Dit wordt gedaan via losse kartonnen sleeves om de fles. Om het label op de fles toch te voorzien van een etiket noemen we het bier tot aan de naam ‘onbekend’ ofwel ‘-X-’. We kunnen aan de X refereren als hetgeen dat door de bezoekers kan worden ingevuld. Op het moment dat er een naam gekozen is wordt de X vervangen door een illustratie van de gekozen naam. Wil je online jouw naam inzenden voor het biertje? Doe dit dan via Facebook